טוניק
ערבוב של ליים ולימון יחד. אחד מהתוספים היותר פופולריים.

מי סודה
מים עם סודה. נהוג להוסיף טיפת מלח.

מיץ צלול או מיץ מוגז
המיץ והמוגזים שנהוג להוסיף הם:
מיץ: ענבים, לימון, ליים, אוכמניות ואננס.
מוגז: קולה, ספרייט, ג'ינג'ר איל.

לימון וליים
שני סוגי פירות ההדר הללו מקשטים לרוב את הקוקטיילים.
הליים נחתך לפלחים ואילו הלימון לפרוסות.

שמנת
השמנת מרככת את טעם האלכוהול ומעטרת קוקטיילים שונים כשהיא מוקצפת עם סוכר והופכת לקצפת.

גרנדין
סירופ אדום מתוק, עשוי מרימונים, נעשה בו שימוש בהרבה קוקטיילים, אך בגלל מתיקותו הרבה מוסיפים רק 2-3 טיפות.

פולי קפה
מרכיב חשוב למשקאות על בסיס קפה.

דובדבנים
קישוט או תוספת לטעם, נהוג להוסיף בתחתית הכוס או על שפת הכוס.

זיתים
משתמשים בעיקר במרטיני, כקישוט או כתוספת לטעם, בתחתית הכוס או על שפת הכוס.

טבסקו
רוטב טבסקו נועד להוסיף טעם למספר קוקטיילים חריפים.


כוסות

חזור לראש הדף