באתר זה תוכלו למצוא מידע מקיף על סוגי הבשר הקיימים, דרכי טיפול בבשר, מאכלים שונים ומגוונים שאפשר להכין ועוד עוד. להלן מידע כללי על מעדניות בשר אשר מקיימות את הדברים הבאים: בקצביות פועלים צוותי עובדים מיומנים אשר עברו הכשרה מיוחדת, חלק מהפעולות שהקצבים מבצעים הן: חיתוך, פירוק, פילוט, טחינה, ניקיון ואריזת בשר איכותי. הקצביות נמצאות ע"י פיקוח וטרינרי הדוק שמנוהל ע"י משרד הבריאות אשר עושה ביקרות פתע. מדובר על מנגנון אשר צריך לשמור על סדר וניקיון גבוה בשביל לעמוד בסטנדרטים הגבוהים. הקצבים עובדים במשמרות ועיקר העבודה היא בד"כ בסופי שבוע ובמיוחד העבודה עולה בחגים (כאשר יש המון בישולים).

אנטריקוט חתוך